ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЖитомирського губернатора потурбували туалетами

Житомирського губернатора потурбували туалетами

Під час засідання один з підприємців поставив губернатору Сергію Рижуку питання про підготовку до Євро-2012, зокрема – про ремонт громадських туалетів

12 березня в Житомирі відбулося засідання регіональної ради підприємців у Житомирській області. Під час засідання один з підприємців поставив губернатору Сергію Рижуку питання про підготовку до Євро-2012, зокрема – про ремонт громадських туалетів, які зараз знаходяться в жахливому стані.

«Через 90 днів проїздом через Житомирську область їхатимуть до Києва вболівальники з Європи. Але тут на них чекатиме сюрприз: туалети в області знаходяться в жалюгідному стані», - заявив підприємець.

Сергій Рижук відповів, що керівництво області займається цим питанням.

«Після появи повідомлень в житомирських ЗМІ мені навіть довелося скликати нараду, присвячену проблемі туалетів як в області, так і в самому Житомирі. Це питання буде вирішуватися. Зараз вже закінчено ремонт доріг державного значення, за яким під час Євро-2012 будуть їздити туристи. У першу чергу ми біля цих трас побудуємо туалети, потім, звичайно ж, займемося ремонтом інших», - сказав С.Рижук.

Джерело – Житомир.info

 
Коментарі (0)