ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЖитомирводоканал став маріонеткою обленерго – Боровець

Житомирводоканал став маріонеткою обленерго – Боровець

Вода в квартири мешканців Житомира подається у звичайному режимі з 18 години 3 березня. Але ситуація залишається напруженою.

Компанія «Житомиробленерго» відновила енергопостачання 4 станцій підйому комунального підприємства «Житомирводоканал». Про це повідомив заступник мера Житомира Микола Боровець.

За словами заступника мера, вода в квартири мешканців Житомира подається у звичайному режимі з 18 години 3 березня. Але ситуація залишається напруженою, оскільки водоканал не здатний платити за електроенергію без компенсації різниці в тарифах.

Він каже, що відновлення електропостачання водоканалу стало можливим завдяки переговорам між керівництвом міста, власниками «Житомиробленерго» і міністерством фінансів.

«3 березня мер Житомира Володимир Дебой провів переговори про відновлення енергопостачання на водоканалі з власниками «Житомиробленерго»і міністром фінансів. 

В ході переговорів було досягнуто домовленості, що Кабмін підготує постанову, про компенсацію різниці в тарифах комплексно по водоканалам у всій країні», - сказав пан Боровець.

Також віце-мер зазначив, що житомирський водоканал «потрапив під експеримент» з боку власників обленерго, тільки в Житомирі існує така ситуація.


Джерело - Житомир.info

 

 
Коментарі (0)