ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЖиттєзабезпечення Луганська стабільно складне

Життєзабезпечення Луганська стабільно складне

Ситуація у Луганську лишається складною: досі не налагоджене електропостачання та водопостачання. Тривалий період в місто не постачають продукти, медикаменти та паливо.

Не дивлячись на припинення вогню, ситуація з життєзабезпеченням Луганська залишається невирішеною. У місті досі відсутня електрика і водопостачання. Про це повідомляє прес-служба Луганської міської ради.

«Станом на 10 вересня ситуація в Луганську залишається без змін. За інформацією мешканців, протягом декількох днів в місті не чутні звуки пострілів», - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що відновити подачу електроенергії поки не вдалося. Фахівці займаються вирішенням цієї проблеми.

«Через відсутність електрики, в Луганську немає і води, але у окремих будинках вона періодично з'являється і йде під малим тиском» - підкреслюється в повідомленні.

Також зазначається, що тривалий період в місто не постачають продукти, медикаменти та паливо. Найнеобхідніші продукти харчування у продажу є, однак у людей вичерпані готівкові грошові кошти, при цьому зарплати та пенсії не виплачуються протягом кількох місяців.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вимушені переселенці повертаються додому. Навіть незважаючи на те, що їхні будинки знаходяться в окупованих містах. Це і Червоний Промінь і Алчевськ, Горлівка. Місцеві жителі скаржаться на відсутність води та газу. Займатися інфраструктурою нікому.

 
Коментарі (0)