ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЖКГ поглинає капітальні інвестиції

ЖКГ поглинає капітальні інвестиції

Освоєння капітальних інвестицій за поточний рік складає більше мільярда гривень. Найвищі темпи спостерігаються на Півдні та на Сході України.

За даними Державної служби статистики, у січні-вересні 2013 році, за рахунок усіх джерел фінансування у галузі житлово-комунального господарства освоєно капітальних інвестицій на суму 167 млрд грн., що на 2,3 % більше у порівнянні з аналогічним періодом 2013 року. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Зокрема, за інформацією  Департаменту будівельної діяльності, ціноутворення та економіки будівництва Мінрегіону, приросту капітальних інвестицій порівняно з минулим роком досягнуто в 9 регіонах України.

Найвищі темпи освоєння капітальних інвестицій спостерігались в Миколаївській (143 %), Луганській (131,9 %), Вінницькій (122,0 %) областях та у Севастополі (119,5 %).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, цьогоріч іноземні інвестори вклали в галузь будівництва України 146,4 млн доларів прямих інвестицій.

 
Коментарі (0)