ЖКГ рясніє порушеннями

Одне з управлінь ЖКГ Вінницької області провело з порушеннями закупівлю робіт із будівництва мереж каналізації. Тепер майже 1,5 млн грн доведеться повертати.

Управління ЖКГ Жмеринської міської ради Вінницької області із порушеннями провело закупівлю робіт у ПП «Пегаз» на 1,46 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції у Вінницькій області.

Йдеться про закупівлю робіт із будівництва мереж каналізації (водовідведення) в мікрорайоні «Заріччя». Відповідну угоду вартістю 1,46 млн грн уклали 7 березня. Водночас замовник відхилив дешевшу пропозицію «ВОК-Плюс» за 1,43 млн грн через претензії до пакету документів учасника.

Єдиними допущеними до торгів конкурентами стали ТОВ «Компанія Плутос Груп» і ТОВ «Жмеринський райкомунсервіс».

Однак, як встановила перевірка, пропозиції цих учасників також не відповідали вимогам тендеру, а тому замовник мав би їх відхилити і скасувати торги.

ТОВ «Плутос Груп» та ТОВ «Жмеринський райкомунсервіс» у документах, що підтверджують досвід виконання подібних робіт, не вказали предмет виконаних робіт і телефонів замовників, які могли б засвідчити їх виконання.

ПП «Вок плюс» не надало документів, що підтверджують відсутність банкрутства, а ТОВ «Жмеринський райкомунсервіс» та ПП «Пегаз» замість відповідної довідки Департаменту з банкрутства подали виписки із ЄДРПОУ.

Окрім того, ПП «Вок плюс» і ТОВ «Жмеринський райкомунсервіс» не додали довідки про рух коштів на рахунках за останні дев’ять місяців 2013 року і не пояснили причин, чому вони їх не надали.

Фінінспекція рекомендувала Управлінню ЖКГ Жмеринської міської ради розірвати цей договір.

 
Коментарі (0)