ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЗлива затопила провулок у Києві

Злива затопила провулок у Києві

Сильні дощі, які «накривають» столицю вже кілька днів поспіль, затопили один з провулків Києва. За словами постраждалих, там вода піднялася настільки, що частково залила житлові приміщення в будинках.

Ввечері 31 травня співробітники 13-ї державної пожежно-рятувальної частини Дніпровського району Києва виїхали до пер. Зимового. Там в результаті сильного дощу затопило сам провулок і 3 приватних будинки. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Державної служби надзвичайних ситуацій.

«За допомогою автомобільних насосів, а також із застосуванням двох мотопомп, підтоплення станом на 23:30 було частково ліквідовано», - йдеться в повідомленні.
 
За словами мешканців будинків, після дощу вода настільки піднялася, що частково залила житлові приміщення. «Зараз робота рятувальників на затопленій території триває», - повідомляє прес-служба відомства.
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», негода розгулялася у 5 регіонах України. Через сильні зливи було знеструмлено десятки населених пунктів. Зараз на місцях працюють бригади обленерго.
 
Коментарі (0)