ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗловмисники підривають мости та залізничні колії

Зловмисники підривають мости та залізничні колії

У Запорізькій області зловмисники підірвали залізничний міст, а в Луганській - колії. Внаслідок цього був зупинений рух пасажирських поїздів.

Сьогодні вночі у Запорізькій області невідомі підірвали залізничний міст. Як повідомили у ВЗГ ГУМВС України в Запорізькій області, в чергову частину Оріхівського РВ ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про те, що невідомі пошкодили міст на виїзді з міста Горіхів у бік села Новоданилівка.

На місце пригоди негайно виїхало керівництво ГУМВС України в Запорізькій області та оперативних служб, вибухово-технічна і кінологічна служби, криміналістична лабораторія ГУМВС та слідчо-оперативна група у повному складі.

«На місці події було встановлено, що невідомі шляхом вибуху пошкодили опору залізничного мосту в бік села Новоданілівка Оріхівського району Запорізької області. Подію зареєстровано до Єдиного обліку» - йдеться у повідомленні.

Окрім того, зазанчається, що пасажирський потяг сполученням «Бердянськ – Дніпропетровськ» було зупинено на під’їздах до місця події.

Згідно чинного законодавства, кримінальне провадження за даним фактом буде здійснюватися Службою безпеки України.

Поряд з цим, зауважимо, сьогодні вранці у Луганській області на перегонах Кіндрашівська Нова - Городній і Краснозерівка-Городній було підірвано залізничні колії.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, 22 червня невідомими особами було підірвано колію на перегоні Іловайськ – Кутейникове, якою рухався вантажний поїзд.

 
Коментарі (0)