ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняІзмаїлу дозволили використовувати водопровідну воду

Ізмаїлу дозволили використовувати водопровідну воду

Вода в трубах мережі Ізмаїльського горводопровода придатна для вживання

 Центральна імунна вірусологічна лабораторія Одеси повідомила, що проби, відібрані в мережах горводопровода Ізмаїла дали негативні результати, інформує мер Ізмаїла Андрій Абрамченко з посиланням на завідувачку відділенням організації санітарно-гігієнічних досліджень відокремленого підрозділу "Ізмаїльський міськрайонний відділ лабораторних досліджень держустанови "Одеський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України" Тетяну Пінк.

"Мережі комунального підприємства "Ізмаїльське ВУВКГ" чисті – як і свердловини. Це означає, що вода з мереж Ізмаїльського горводопровода безумовно придатна для вживання", - написав мер Ізмаїла на своїй сторінці у Фейсбуці в ніч на вівторок.

А. Абрамченко повідомив, що у зв'язку з цим сьогодні буде припинено підвезення води в місто у бочках.

Як зазначив мер, підвіз питної бутыллированной води для представників соціально незахищених категорій населення продовжиться. Також, за словами мера, триває безкоштовне лікування хворих, які надійшли в стаціонари під час спалаху кишкової інфекції.

За словами мера, так само сьогодні відкриються ринки та об'єкти ресторанного бізнесу, які провели відповідні підготовчі заходи.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
28 Червня 2016 p. 20:41
Від кожної багатоповерхівки або хрущівки виходять на вулицю 2-3 загальнодоступні точки розбору холодної води. Влітку вода з них ллється майже безперервно: кожен бажаючий може відкрити кран, під"єднати шланг і полити тротуари та газони. Це я бачу кожен день, це кожен день бачать двірники та інші працівники ЖЕКів, -- поливають ввечері або зранку. У такому разі споживачі без квартирних лічильників мали би платити за холодну воду по нормативам (наявність витоків). Але в дійсності їх плата за холодну воду у декілька разів більше нормативної, оскільки вони оплачують вилиту для полива воду. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------То чи вартий "Договір" з держустановою того шматка паперу, на якому він надрукований?