ГоловнаНовини ЖКГПодіїЗменшенню промислового забруднення та екомодернізації підприємств бути

Зменшенню промислового забруднення та екомодернізації підприємств бути

Верховна Рада України схвалила за основу рамковий законопроєкт №11355 «Про інтегроване запобігання та контроль промислового забруднення». Він імплементує Директиву 2010/75/ЄС
Верховна Рада України схвалила за основу рамковий законопроєкт №11355 «Про інтегроване запобігання та контроль промислового забруднення». Він імплементує Директиву 2010/75/ЄС, пише "Україна Комунальна".
 
За - 245. 
 
«Сьогодні зранку його схвалили на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування на чолі з Олегом Бондаренком. Фактично цей законопроєкт повторює те, що було запропоновано Парламенту у законопроєкті №6004-д «Про забезпечення конституційних прав громадян на безпечне для життя і здоров'я довкілля». Цей законопроєкт та оновлений поважний авторський колектив мають поставити крапку в дискусіях навколо політичної підтримки реформи запобігання, зменшення та контролю промислового забруднення», - наголосив Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець. 
 
За словами його, це вкрай важлива реформа на шляху України до ЄС та реалізації програми Ukraine Facility. 
 

«Законопроєкт відкриває шлях до імплементації Директиви 2010/75/ЄС. Після його схвалення Україна зможе розпочати реформу, до якої ми йшли більше десятиліття. Сьогодні це вже вимога часу і запорука «зеленого» повоєнного відновлення України. Маю сподівання, що законопроєкт №11355 буде схвалений у другому читанні у найближчі пленарні тижні! Дякую народним депутатам за підтримку євроінтеграційних довкіллєвих реформ», - акцентував Руслан Стрілець. 

 
Коментарі (0)