ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЗмінились правила надання допомоги по частковому безробіттю

Змінились правила надання допомоги по частковому безробіттю

Законом, який набув чинності 29 травня 2020 року, внесені зміни, які дають можливість скористатися допомогою по частковому безробіттю практично всім підприємцям, які зупинили/скоротили діяльність через карантин

Законом, який набув чинності 29 травня 2020 року, внесені зміни, які дають можливість скористатися допомогою по частковому безробіттю практично всім підприємцям, які зупинили/скоротили діяльність через карантин.

Про це повідомила прес-служба Кіровоградського обласного центру зайнятості, інформує.

Згідно з інформацією, за новими правилами:

допомогу по частковому безробіттю звільнили від оподаткування ПДФО та ВЗ;

надано можливість отримувати допомогу по частковому безробіттю не тільки працівникам, а й фізичним особам – підприємцям;

збільшено термін для звернення за отриманням допомоги по частковому безробіттю з 30 календарних днів з моменту зупинення (скорочення) діяльності до 90 календарних днів.

Закон №591-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо додаткової підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» опубліковано у газеті «Голос України» від 28.05. 2020 р. №87.

 

 
Коментарі (0)