ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ"Зниження цін на газ для населення — це тимчасовий процес" - партія "Слуга народу"

"Зниження цін на газ для населення — це тимчасовий процес" - партія "Слуга народу"

Зниження цін на газ для населення, а з ним, фактично, тимчасове скасування ринку газу — це тимчасовий процес, який завершиться з закінченням карантинних обмежень або опалювального сезону
Зниження цін на газ для населення, а з ним, фактично, тимчасове скасування ринку газу — це тимчасовий процес, який завершиться з закінченням карантинних обмежень або опалювального сезону, про це повідомив голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко.
 
“... це тимчасовий захід, пов’язаний, зокрема, з пандемією COVID-19 та падінням економіки. Люди не можуть такі кошти виділяти на комунальні платежі. Ми розуміємо, що це тимчасова дія, але зараз нам треба врегулювати краще новий газовий ринок, який тільки формується”, — заявив голова партії “Слуга народу”.
 
Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський провів енергетичну нараду Кабінету Міністрів, представників НКРЕКП, очільника НАК «Нафтогаз України» та фахівців у галузі економіки, електро- та газової енергетики, щоб вирішити питання із зависокими цінами на газ для українців.
 
Головною темою наради було обговорення питання, що робити з високими цінами на газ, бо споживачі вже почали перекривати магістральні дороги країни протестуючи проти постійного та стрімкого зростання  тарифів за житлово-комунальні послуги.
 
«Ринкові ціни на сьогодні завеликі, особливо якщо зважати на пандемію. Ми як держава повинні стояти на захисті своїх громадян, а це означає – в економічному плані теж», – наголосив Володимир Зеленський.
 

На нараді після довгого обговорення було ухвалене рішення про зменшення ціни на газ нижче ринкової. Це означає зниження в платіжках людей на понад 30%. 

 
Коментарі (0)