ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЗростання тарифів на електрику істотно вплине на 400 тисяч сімей - Разумков

Зростання тарифів на електрику істотно вплине на 400 тисяч сімей - Разумков

Зростання тарифів на електроенергію істотно вплине на 400 тисяч сімей, які використовують електричне опалення, про це розповів голова Верховної Ради Дмитро Разумков
Зростання тарифів на електроенергію істотно вплине на 400 тисяч сімей, які використовують електричне опалення, про це розповів голова Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі програми "Свободи слова" на ICTV.
 
"Ми вмовляли всіх відмовитися від російського газу, перейти на українську електрику, а насправді ми зараз змінюємо правила гри. Я рахував: різниця для населення, яке використовує 3000 кВт-год. на опалення між тим, що було, і тим, що стало, становить 1940 грн, якщо був двозонний лічильник. Якщо однозонний тариф, то різниця становить 2340 грн. Це велике навантаження на українські сім'ї. Близько 400 тис. таких родин по Україні", - розповів Разумков.
 
Нагадаємо, 1 січня в Україні зросли тарифи на газ і його транспортування, а також скасували пільгову вартість на 100 кВт електроенергії на місяць для приватних споживачів. У зв'язку із зростанням цін на комунальні послуги відбувся ряд протестів в різних регіонах.  
 
Коментарі (0)