ГоловнаНовини ЖКГТранспортЗруйновані дороги на Львівщині нарешті відремонтували

Зруйновані дороги на Львівщині нарешті відремонтували

На одній із найбільш пошкоджених ділянок траси Львів-Радехів-Луцьк відбулись ремонтні роботи. На сьогодні ремонт завершується в межах села Бабичі Радехівського району.

На автомобільній трасі Львів-Радехів-Луцьк відновили частину дороги обсягом 7,5 км. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укравтодору».

«На ділянці км  35+890 – км 43+300 автомобільної дороги Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, відомій місцевим автомобілістам як «Бабичівський ліс» відновили асфальтобетонне покриття», - зокрема зазначається у повідомленні.

За інформацією агенства, ця ділянка була однією з найбільш зруйнованих на автомобільній дорозі Львів-Радехів-Луцьк.

Зокрема, дорожники поклали  вирівнюючий шар асфальтобетону, попередньо  провівши роботи з відновлення профілю щебеневої основи, холодного фрезерування існуючого асфальтобетонного покриття.

Наразі ремонтні роботи завершуються в межах села Бабичі Радехівського району. Рух транспорту на  ділянці проведення робіт здійснюється у реверсному режимі.

Зазначимо, ремонтні роботи на дорогах також відбулися у низці українських міст. Зокрема, У Києві відзвітували про ремонт доріг у всіх районах міста.

 
Коментарі (0)