ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗруйновану дорогу Львів-Добромиль нарешті залатають

Зруйновану дорогу Львів-Добромиль нарешті залатають

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела тендер за результатами якого уклала угоду з ПП «Виробниче об’єднання Габіони захід Україна» на капітальний ремонт дороги місцевого значення у ділянці Нагірне–Добромиль.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Ремонт дороги Львів-Добромиль неподалік села Гусаків Мостиського району – це насправді цілий комплекс робіт, значення яких важко переоцінити. Не так давно зсув грунту на цій території спричинив руйнування дороги, була реальною загроза для життя людей, які живуть неподалік чи проїзджають цим автошляхом», - зазначив голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк.

Голова ЛОДА також наголосив, що тендер на визначення виконавця робіт проводила Служба автомобільних доріг, а не облдержадміністрація, яка не має таких повноважень.

Водночас, як роз’яснили в Службі автомобільних доріг у Львівській області, ПП «Виробниче об’єднання Габіони захід Україна» не лише здійснює капітільний ремонт дороги  місцевого значення у с. Гусаків, а й влаштовує кам’яний упор і дренаж, укріплює берег річки Бухта – зсув земельного полотна якого загрожував життю людей і  влсне зруйнував дорогу Львів-Добромиль.

Загалом, між Службою автомобільних доріг та ПП «Виробниче об’єднання Габіони захід Україна» (м.Чернівці) укладено угоду на виконання робіт на  3,7 млн грн.

 
Коментарі (0)