ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2024-2025Зубко: Об'єкти ЖКГ на 100% технічно готові до опалювального сезону

Зубко: Об'єкти ЖКГ на 100% технічно готові до опалювального сезону

Сьогодні готово практично на 100%, крім кількох соціальних об'єктів по кількох областях. Якщо порахувати, то це 50 – 60 об'єктів по всій Україні

Об'єкти соціальної сфери на 100% технічно підготовлені до опалювального сезону, за винятком незначного відставання деяких регіонів. 

Про це заявив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко на селекторній нараді з керівництвом областей з готовності до осінньо-зимового періоду.

 «Сьогодні готово практично на 100%, крім кількох соціальних об'єктів по кількох областях. Якщо порахувати, то це 50 – 60 об'єктів по всій Україні – невелика кількість. По житлово-комунальному господарству теж фактично 100% технічний стан з прийому теплоносія», – заявив міністр.

Зубко також наголосив, що  питання по школах, лікарнях і дитсадках повинні бути закриті.

«Я хотів би, щоб ми чітко розуміли, що на сьогоднішній день є абсолютна стовідсоткова технічна готовність (до опалювального сезону – Ред.), і це означає, що всі питання по школах, лікарнях і дитячих садках повинні бути закритими», - сказав Зубко.

Незважаючи на готовність до опалювального сезону, деякі регіони незначно відстають.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
05 Жовтня 2016 p. 19:27
Брехня!!! ----------------------------------------------------------Вже декілька зим поспіль у під"їздах хрущівок немає опалення -- через те і у квартирах батареї ледь теплі.