ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЗупинки громадського транспорту у Житомирі розмежують

Зупинки громадського транспорту у Житомирі розмежують

У Житомирі практикують розмежування тролейбусних та автобусних зупинок. За словами посадовців, вже до кінця квітня ініціатива буде втілена у центрі міста.

У центрі Житомира до кінця квітня планують провести розмежування тролейбусних та автобусних зупинок. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Житомирської міської ради.

Зокрема, за словами начальника управління транспорту і зв’язку міської ради Володимира Клинчука, по вул. Київській навпроти центрального входу до ЗОШ №17 облаштують автобусну зупинку, ліквідувавши її на перехресті Київська/Хлібна (в бік центру міста) та на перехресті Київська/Шелушкова (в бік центру міста).

«Також розмежуванню підлягає зупинка «На вимогу», що на перехресті Київська/Мануїльського, її ліквідують та перенесуть поруч з тролейбусною зупинкою по Київській/Східній (в бік центру міста)» - зазначає посадовець.

А також зауважує, що це питання було погоджено на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху.
 
«Забезпечення виконання рішення покладено на КП «Міськсвітло», яке має встановити відповідні дорожні знаки, та на управління комунального господарства міської ради, яке встановить лавки та урни» - йдеться у повідомленні.

 
Коментарі (0)