ГоловнаНовини ЖКГЗвільнення Тихонова та Хівріча – показове покарання «стрілочників»?

Звільнення Тихонова та Хівріча – показове покарання «стрілочників»?

Сьогоднішнє засідання уряду щодо реформування ЖКГ, як і звільнення очільників житлово-комунального блоку уряду  засвідчує, що в Україні замість реформи житлово-комунального комплексу провадиться традиційний пошук винних  та публічно-показове «покарання» «стрілочників».  Таку думку в ексклюзивному ко

Сьогоднішнє засідання уряду щодо реформування ЖКГ, як і звільнення очільників житлово-комунального блоку уряду  засвідчує, що в Україні замість реформи житлово-комунального комплексу провадиться традиційний пошук винних  та публічно-показове «покарання» «стрілочників».  
Таку думку в ексклюзивному коментарі «Україні Комунальній» повідомив президент Всеукраїнської асоціації приватних інвесторів ЖКГ Сергій Бульбас, коментуючи сьогоднішнє звільнення очільників житлово-комунального блоку уряду.
«Сьогоднішнє звільнення Тихонова та Хіврича стало несподіванкою. Вплив цих урядовців на тарифоутворення на ЖКП -  абсолютно опосередкований», - сказав експерт.
Як нагадав С. Бульбас, повноваження щодо затвердження тарифів на послуги з централізованого теплопостачання та водопостачання згідно указу Президента України до моменту створення Національної комісії регулювання ринку комунальних послуг покладено на НКРЕ.  
«Незрозуміло, як Віце-прем’єр-міністр-міністр з питань регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ  В. Тихонов та Перший заступник Міністра з питань регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Ю. Хівріч можуть впливати на тарифну політику у сфері ЖКГ, якщо тарифоутворення на послуги з централізованого теплопостачання, водопостачання – компетенція Національної комісії регулювання електроенергетики», - наголосив він.
Нагадаємо, під час сьогоднішнього розширеного засідання Кабінету міністрів з питань тарифів на ЖКГ за участі Віктора Януковича розглядалось питання формування єдиного порядку нарахування тарифів на ЖКП. Після цього постало питання щодо невідповідності деяких керівників займаним  посадам

 
Коментарі (0)