ГоловнаНовини ЖКГВодопостачання Євро- 2012 врятувало «Харківводоканал»

Євро- 2012 врятувало «Харківводоканал»

АК «Харківобленерго» не відключатиме за борги електроенергію КП «Харківводоканал» під час Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

АК «Харківобленерго» не відключатиме за борги електроенергію КП «Харківводоканал» під час Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це сьогодні, 7 червня, заявив голова правління АК «Харківобленерго» Сергій Кирик. «Можу гарантувати, що до кінця чемпіонату «Харківобленерго» жодних заходів не вживатиме. А далі вестимемо діалог далі в якомусь плані», - повідомив Сергій Кирик, інофрмує прес-служба міськради.

Як зазначив перший заступник Харківського міського голови Олександр Кривцов, без допомоги держави проблему цих боргів не розв'язати. «Ми прекрасно розуміємо, що борги перед «Харківобленерго» є і їх треба гасити. І ми працюємо з урядом і з Національною комісією регулювання ринку житлово-комунальних послуг, оскільки без допомоги держави це неможливо», - зазначив Олександр Кривцов.

Як повідомив заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб, до держбюджету внесено поправку, що передбачає виділення 4,6 млрд грн на погашення різниці в тарифах водопостачальним підприємствам, підприємствам теплопостачання та водовідведення. Для цього підприємства мають підтвердити відповідними розрахунками, що така різниця існує. «Як тільки узгодять цей документ, різницю в тарифах буде офіційно підтверджено, можна буде претендувати на компенсацію. Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін відправив два листи в Кабмін і профільні міністерства, щоб процес прискорили і різницю в тарифах «Харківводоканалу» компенсували. Надійшли відповіді, що питання розглядають», - зазначив Валентин Дулуб.

 
Коментарі (0)