ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика «Полтаваобленерго» зриває підготовку міста до зими

«Полтаваобленерго» зриває підготовку міста до зими

Підприємство для випробування тепломереж розрило в центрі міста вулиці Свердлова і Пролетарської, проте на цьому вся підготовка до зими завершилася.

ПАТ «Полтаваобленерго», яке орендує Кременчуцьку ТЕЦ, зриває підготовку міста до зими. Про це сказав мер Кременчука Полтавської області Олег Бабаєв сьогодні на нараді в мерії.

За його словами, підприємство для випробування тепломереж розрило в центрі міста вулиці Свердлова і Пролетарської, проте на цьому вся підготовка до зими завершилася.

«Зараз роботи не ведуться взагалі. Вже не кажу про внутрішньоквартальні ремонти і ремонти електромереж. Необхідно вживати більш суворі заходи, щоб змусити «Полтаваобленерго» виконувати свої зобов'язання. Ми написали листа міністру енергетики і просимо його втрутитися в ситуацію, що склалася», - сказав Олег Бабаев.

Він також повідомив, що в Кременчуці у працівників «Полтаваобленерго» відсутній необхідний для ремонтів запас матеріалів, відсутнє фінансування робіт.

Як повідомлялося, Кременчуцька ТЕЦ взята в оренду ПАТ «Полтаваобленерго». ТЕЦ забезпечує теплом і гарячою водою більшу частину міста.

Джерело - УНІАН

 
Коментарі (0)