ГоловнаНовини ЖКГПодіїІА «Україна Комунальна» медіа-партнер Енергетичного Дня

ІА «Україна Комунальна» медіа-партнер Енергетичного Дня

29 травня 2012 року у Києві пройде III Європейсько-Український Енергетичний День, організаторами якого виступає Європейсько-українське енергетичне агентство та компанія Conference House.

Сьогодні у Києві пройде III Європейсько-Український Енергетичний День, організаторами якого виступає Європейсько-українське енергетичне агентство та компанія Conference House. Офіційним медіа-партнером виступить ІА «Україна Комунальна».

В рамках заходу будуть розглянуті питання енергетичної культури України, перспективи розвитку альтернативної енергетики, енергоефективність та відновлювальні джерела енергії для прямих іноземних інвестицій. Особливу увагу буде приділено питанням енергоефективності у ЖКГ і альтернативного палива в цьому секторі. 

Серед спікерів:

• Дейв Янг, Голова Ради Європейсько-Українського Енергетичного Агентства

• Шкельзим Бозго, Президент Регуляторної Ради Енергетичної Спілки

• Теренс МакКэлліон, Директор з енергоефективності та зміни клімату, ЄБРР

• Пітер Кнажко, GE Energy

• Едвард Клагер, Генеральний директор, AlterEnergy Group

• Славчо Нейков, Директор секретаріату Енергетичної Спілки

• Юрген Кооп, Biogasrat

• Фредрік Свінхуфвуд, Vindkraft Україна

• Матс Лундін, Eco Energy Scandinavia AB та інші.

Енергетичний День проходить за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України. 

Партнери заходу: Група Сен-Гобен, яка є власником бренда ISOVER, ЮФ Arzinger, компанія ДТЕК, компанія ABB, проектний консорціум SEBE. 

Генеральний ТВ-партнер – телеканал UBR, Комунікаційний партнер – ESG. PR-партнер – PRT. При підтримці Американської торгової палати в Україні.


Довідка

Концерн Сен-Гобен є світовим лідером житлового та будівельного ринків, лідером у розробці, виробництві і дистрибуції будівельних матеріалів. ISOVER - бренд концерна Сен-Гобен.

Юридична компанія Arzinger надає глибоку юридичну експертизу підприємствам різних секторів бізнесу, у тому числі у сфері фінансових послуг, енергетики, нерухомості, фармацевтичної галузі, харчової промисловості, телекомунікації, роздрібної торгівлі, агро- промисловості, інфраструктури і транспорту.

ДТЕК - найбільша приватна вертикально-інтегрована енергетична компанія України, чиї підприємства ефективно працюють в сферах видобутку та збагачення вугілля, а також на ринках генерації та постачання електроенергії.

Компанія АББ - лідер в області технологій для енергетики та автоматизації.

Проектний консорціум SEBE складається з 13 партнерів у 8 країнах Центральної Європи (Австрія, Чехія, Німеччина, Угорщина, Італія, Польща, Румунія, Словаччина і Словенія). Всі партнери надійно закріплені в своїх регіонах та надають високоякісну експертизу для актуальних SEBE тем.

 
Коментарі (0)