ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій Донецькі депутати перевірили справедливість «сміттєвих» тарифів

Донецькі депутати перевірили справедливість «сміттєвих» тарифів

Депутати Донецької міської ради перевірили наскільки справедливі тарифи, встановлені приватною компанією «Громада» за вивезення сміття в Донецьку.
Депутати Донецької міської ради перевірили наскільки справедливі тарифи, встановлені приватною компанією «Громада» за вивезення сміття в Донецьку.
 
Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Донецької міськради.
 
Крім того, депутати проінспектували транспорт компанії, виробничі приміщення та умови праці співробітників. Як заявив журналістам секретар міської ради Донецка Микола Левченко, цей візит депутатів не можна вважати перевіркою. Просто депутатський корпус, який проголосував за підвищення тарифів, вважає за необхідне контролювати якість послуг.
 
«Чому ми з колегами сьогодні приїхали сюди і попросили приїхати журналістів? Ми хочемо переконатися, що вивезення відходів в Донецьку приватна компанія «Громада» забезпечить на належному рівні. І при цьому тарифи не вдарять по карману мешканців міста, тобто будуть справедливими, не завищеними. Ми переконалися, що маємо справу з серйозною компанією, яка виграла в конкурентній боротьбі на ринку. Зима показала відповідальність приватного інвестора. Але механізм регулювання тарифів повинен залишатися при владі - ми забезпечимо компроміс між ціною і якістю», - заявив Микола Левченко.
 
В свою чергу, директор компанії Євген Смирнов показав депутатам нову техніку, ремонтні майстерні, автомийку та баню для робітників. За його словами, працювати з донецькою міськрадою зручно і комфортно. «Партнерські відносини завжди комфортні. До нашої думки прислухаються. Люди укладають з нами договір, тому що ми надаємо їм якісну послугу. Ми ставимо скрізь нові контейнери», - заявив Євген Смирнов.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)