ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГ Ялтинці побоюються житлових субсидій

Ялтинці побоюються житлових субсидій

В Ялті лише 1,2 тис. сімей з 24 тис. чоловік користуються житловими субсидіями.

В Ялті лише 1,2 тис. сімей з 24 тис. чоловік користуються житловими субсидіями. Про це минулого тижня заявив начальник управління праці та соціальної політики Анатолій Шамугія.

На питання мера міста Олексія Боярчука, з якої причини ялтинці, яким необхідні субсидії, не хочуть ними користуватися, Шамугія зазначив, що громадяни побоюються того, що зміниться форма власності житла і його нібито можуть відібрати. Тоді мер заявив про необхідність проводити роз'яснювальну роботу серед громадян.

На засіданні виконкому було прийнято Рішення «Про затвердження Заходів щодо збільшення охоплення населення програмою житлових субсидій на 2012 рік».

Зокрема, планується проводити інформаційно-роз'яснювальну роботу, виїзні прийоми «Мобільного офісу», забезпечити роботу «гарячої лінії» 34-30-63, обхід домогосподарств для перевірки права на субсидії та інше. Крім того, селищним головам Великої Ялти та голові м. Алупка рекомендовано розробити заходи для збільшення охоплення населення програмою житлових субсидій.

Cit.ua

 
Коментарі (0)