ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій Ялтинські підприємства закриють через сміття

Ялтинські підприємства закриють через сміття

Виконком Ялтинської міськради має намір призупиняти діяльність підприємств, які не укладають договори на вивезення сміття.

Виконком Ялтинської міськради має намір призупиняти діяльність підприємств, які не укладають договори на вивезення сміття.

За даними прес-служби виконкому, перший заступник міського голови Олександр Олефір пояснив, що винесення приписів та накладення штрафів на керівників часто не дають результатів, деякі з підприємств працюють без договорів на вивіз сміття тривалий час. При цьому в ялтинських філіях підприємств, головні офіси яких знаходяться в інших містах, посилаються на необхідність консультацій та узгоджень з їх центральним керівництвом.

«Враховуючи величезне фінансове навантаження, яке лягає на місцевий бюджет через нашу специфіку утилізації відходів, ми не можемо дозволити собі такої розкоші, як безкоштовний вивезення сміття на полігон у Білогірський район», - зазначив заступник мера.

На його думку, в разі закриття підприємств «всі дискусії про те, чи треба укладати договір на вивезення сміття, припиняться миттєво». При цьому в більшості випадків мова йде «про далеко не бідних підприємствах», зокрема, про багато ялтинських філіях банків.

Джерело - е-Крим

 
Коментарі (0)