ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетика Ялтинським бюджетникам підняли тариф на тепло

Ялтинським бюджетникам підняли тариф на тепло

Підвищення тарифу стосується споживачів, які обслуговуються котельнями підприємств «Кримтеплокомуненерго» і «Ялтакурорттеплоенерго».
Виконком Ялтинської міськради прийняв рішення про підвищення тарифу на теплопостачання та гаряче водопостачання для бюджетних організацій та інших споживачів.
 
За даними прес-служби виконкому, підвищення тарифу стосується споживачів, які обслуговуються котельнями підприємств «Кримтеплокомуненерго» і «Ялтакурорттеплоенерго».
 
Для абонентів «Кримтеплокомуненерго» тариф збільшується на 6,3%. Вартість 1 Гкал теплової енергії складе 975,79 грн, а при відсутності приладів обліку - 11,72 грн за квадратний метр опалювальної площі протягом року. Вартість кубометра гарячої води становитиме 50,06 грн.
 
Споживачі, які обслуговуються котельнями «Ялтакурорттеплоенерго», за 1 Гкал теплової енергії будуть платити 1586,73 грн, а при відсутності приладів обліку - 17,3 грн за квадратний метр опалювальної площі протягом року. Кубометр гарячої води буде коштувати 81,4 грн. Тариф виростає на 9,5%.
 
Тарифи на тепло і гарячу воду для населення залишаються без змін.
 
Джерело - е-Крим
 
Коментарі (0)