ГоловнаНовини ЖКГБудівництво КМДА «зариє» мільйони у Дніпровську набережну

КМДА «зариє» мільйони у Дніпровську набережну

Слідом за реконструкцією Русанівської набережної, яка була проведена в минулому році, у Дніпровському районі приступлять до відновлення Дніпровської набережної.

Слідом за реконструкцією Русанівської набережної, яка була проведена в минулому році, у Дніпровському районі приступлять до відновлення Дніпровської набережної. На ці роботи буде витрачено близько 4,5-5 мільйонів гривень. Про це в прямому ефірі програми «У центрі уваги» на каналі «Київ» розповів глава Дніпровської райдержадміністрації Києва Олександр Шевчук. 

«Продовженням Русанівської набережної, з боку моста Патона в напрямку Залізничного мосту, є Дніпровська набережна в межах нашого району. Так от в цьому році передбачена реконструкція цієї Дніпровської набережної, аналогічно Русанівській, але трошки в інших напрямках. На це заплановано десь близько 4,5-5 млн гривень, у тому числі з державного бюджету», - зазначив він.

За словами Олександра Шевчука, проектом передбачається благоустрій території «Вербного гаю». Тут вимостять доріжки, встановлять сучасне освітлення, облаштують дитячі майданчики і куточки відпочинку, встановлять світломузичний фонтан і пам'ятник українському акторові, сценаристові і режисерові Івану Миколайчуку. Роботи почнуться в цьому році. 

«Уже зроблено проект, вже оголошений тендер, який, до речі, буквально через кілька тижнів буде закінчений. І тоді почнуться роботи», - підсумував глава Дніпровської райдержадміністрації Києва.

 
Коментарі (0)