ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетика Львівські школи та садки знеструмлюють

Львівські школи та садки знеструмлюють

Львівські школи та садочки залишають без світла. Казначейство блокує кошти направлені на виплату електропостачання об’єктів соціальної сфери.

Казначейство не проплачує 373 тис. грн за електропостачання шкіл і садочків Львова. «Львівобленерго» має намір відімкнути від електропостачання школи та садочки трьох районів міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Львівської міської  ради.  

Зокрема, зазначається, що  місто кошти на енергоносії профінансувало, однак Казначейство не проводить ці платежі. Відтак, обленерго повідомило три райони міста про відключення освітніх закладів від електропостачання.

Як повідомляла «Україна Комунальна», раніше державна казначейська служба у Львові не виконувало платіжних доручень районних адміністрацій та управління капітального будівництва, призначених на ремонт та реконструкцію доріг, на суму понад 7,3 млн грн.

Також казначейство більше 60 днів не пропускало місту 27,5 мільйонів гривень на співфінансування ремонтів доріг з Європейського банку реконструкції і розвитку.

 
Коментарі (0)