ГоловнаНовини ЖКГТранспорт На соціальних маршрутах Сімферополя з’являться «автобуси-смертники»

На соціальних маршрутах Сімферополя з’являться «автобуси-смертники»

Республіканське підприємство «Кримавтобус» випустить на маршрути 25 автобусів.

Республіканське підприємство «Кримавтобус» випустить на маршрути 25 автобусів.

Про це повідомив голова Постійної комісії Верховної Ради Криму з бюджетної, економічної та інвестиційної політики Віталій Нахлупін на прес-конференції в Сімферополі.
 
За словами В.Нахлупіна, в даний час вирішується питання маршрутної мережі. «Протягом 10 днів, максимум двох тижнів, я зможу сказати, скільки автобусів і за якими маршрутами будуть ходити», - сказав пан Нахлупін.
 
Він підкреслив, що автобуси будуть використовуватися в районах, зокрема, Білогірському районі, і на інших соціально-значущих маршрутах. «Ми змушені розглядати питання використання автобусів підприємства «Кримавтобу » в тому числі і на соціально-значущих маршрутах, які не будуть давати економічний прибуток», - сказав голова комісії. Хоча, за його словами, з точки зору логіки використовувати ці автобуси на соціально-значущих маршрутах неправильно. «Ні амортизаційних відрахувань, ні економічної ефективності ці маршрути давати не будуть. Ми розуміємо, що, віддаючи автобус на ці соціальні маршрути, у нього напис «смертник». Відновлювати ці автобуси не будуть», - резюмував В.Нахлупін.
 
Нагадаємо, в листопаді минулого року урядом автономії було прийнято рішення про створення республіканського підприємства «Кримавтобус», його планувалося створити на базі підприємства «Кримтролейбус». За рішенням Верховної Ради Криму для підприємства придбано 25 автобусів на суму 17 мільйонів гривень.
 
Джерело - Новости Крыма
 
Коментарі (0)