ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні події Начальника столичного ЖЕКу «згубила» жага до грошей

Начальника столичного ЖЕКу «згубила» жага до грошей

Вказану суму чиновник вимагав за надання в оренду частини приміщення бомбосховища, розташованого в підвалі, що перебуває в комунальній власності.
Міліція Подільського району затримала за хабар начальника одного зі столичних ЖЕКів.
 
Про це «У.К.» повідомили у прес-службі ГУ МВС у м. Києві.
 
Як зазначається у повідомленні, підозрюваний був затриманий на місці злочину – в своєму службовому кабінеті працівниками відділу державної служби по боротьбі з економічними злочинами Подільського райуправління міліції. Начальник КП вимагав і одержав від представника комерційної структури 3600 гривень хабара. 
 
Вказану суму чиновник вимагав за надання в оренду частини приміщення бомбосховища, розташованого в підвалі, що перебуває в комунальній власності. При цьому жодних підтверджуючих документів на право оренди не надав та не підписав, пояснював, що дане приміщення нібито є стратегічним об’єктом.
 
Протягом своєї багаторічної службової діяльності цей керівник неодноразово підозрювався в активній корупції. Відомо, що чоловік частенько «вирішував питання» саме в такий протизаконний спосіб. Тож сподіваємось, що нарешті систематичну корупційну практику цього чиновника буде припинено.
 
Наразі за даним фактом прокуратура Києва вирішує питання про порушення кримінальної справи за ст. 289 ч. 1 Кримінального кодексу України – отримання хабара.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)