ГоловнаОпалювальний сезонОпалювальний сезон 2023-2024В соціальні установи Хмельницького пустили тепло

В соціальні установи Хмельницького пустили тепло

Для соціальної сфери Хмельницького опалювальний період 2013-2014 років розпочався раніше. Відповідне рішення було прийняте місцевою владою через тривале зниження температури повітря.

З 25 вересня у закладах соціальної сфери Хмельницького розпочався опалювальний сезон. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Хмельницької міської ради.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Сергій Мельник. Він доручив директору КП «Хмельницьктеплокомуненерго» Володимиру Cкалію і директору КП «Південно-Західні тепломережі» Сергію Цимбалюку розпочати опалювальний сезон в лікувально-профілактичних установах, дошкільних, шкільних закладах міста незалежно від форм власності.

Опалювальний сезон розпочався достроково через зниження температури повітря.

Нагадаємо, згідно з законодавством, в Україні з 1 жовтня підприємства теплоенергетики мають розпочати пусконалагоджувальні роботи, з 5 жовтня забезпечити опалення 100% об’єктів соціальної сфери, з 15 жовтня – забезпечити опалення 100% житлового фонду. Однак, якщо середньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні плюс 8 градусів Цельсія, місцеві органи влади можуть прийняти рішення про початок опалювального сезону раніше цієї дати.

 
Коментарі (0)