ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГ Підсумки тижня: тарифна політика по-українськи…

Підсумки тижня: тарифна політика по-українськи…

Зміни у тарифній політиці відбудуться вже після виборів в Україні.
У центрі уваги цього тижня було знову ж таки питання підняття тарифів для українців. Так, якщо вірити гучним промовам можновладців, то зміни у тарифній політиці відбудуться вже після виборів в Україні.
 
Інформаційний простір понеділка 19 березня розпочався для «У.К.» з інформації, що вже у квітні цього року Кабінет Міністрів України, Міністерство регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства визначать розмір і порядок стягнення пені за невчасні розрахунки за спожиті житлово-комунальні послуги. Згідно з документом, таким чином планується досягти 98% рівня розрахунків населення України за спожиті житлово-комунальні послуги.
 
Крім того, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко в ході обговорення дослідження Світового банку «Модернізація систем централізованого теплопостачання в Україні» повідомив, що після парламентських виборів в Україні підвищення вартості житлово-комунальних послуг для населення не буде. Якщо ціни на послуги ЖКГ для населення і будуть підвищуватися, то в наступному році і поетапно.
 
Про тарифну політику в Україні читайте у розгорнутому матеріалі «У.К.».
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)