ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні події У Чернівцях чиновники БТІ знову «надурили» державу

У Чернівцях чиновники БТІ знову «надурили» державу

Прокуратура Чернівців порушила кримінальну справу відносно службових осіб Чернівецького обласного бюро технічної інвентаризації та Чернівецького міського БТІ.

Прокуратура Чернівців порушила кримінальну справу відносно службових осіб Чернівецького обласного бюро технічної інвентаризації та Чернівецького міського БТІ, які завдали державі збитків на 300 тис. грн.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі прокуратури області.
 
Службовці цих установ з листопада 2005 по березень 2012 року, зловживаючи своїм службовим становищем, знаючи, що на території будинковолодіння і земельної ділянки по вул. Калинівській відсутні об’єкти нерухомого майна, вказали у матеріалах технічної інвентаризації недостовірні відомості про наявність таких об’єктів.
 
Внаслідок незаконних дій вслужбовців, ТОВ «Інвест-Альянс», в інтересах якого вони діяли, отримало змогу оформити право власності на окреме проінвентаризоване нерухоме майно і в подальшому набути у власність земельну ділянку під цими об’єктами вартістю понад 300 тис. грн без конкурсних умов. Досудове слідство у справі триває.

Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)