Україна попрощалася з теплом

В будинки українців припинили постачати тепло. У Мінрегіоні заявили про завершення опалювального періоду.

 В цілому по країні планово завершився опалювальний період. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

«Протягом осінньо-зимового періоду 2013-2014 років теплопостачання 39 тисяч 702 закладів соціальної сфери та 174 тисяч 400 житлових будинків забезпечувало 24 тисяч 685 котелень», – звітують у відомстві. За інформацією прес-служби, для забезпечення належної підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років Мінрегіоном розроблено проект розпорядження щодо підготовки підприємств паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та об'єктів соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період.
 
Як відомо, опалювальний сезон 2013-14 років в Україні розпочався достроково. Замість традиційної подачі теплоносія 15 жовтня, опалення довелося підключити усім споживачам вже з 1 числа аналогічного місяця, бюджетні установи у деяких містах почали грітися ще раніше – з 29 вересня.
 
«Україна Комунальна» вирішила підсумувати, яким був цей опалювальний сезон, і попросила оцінити його своїх читачів. Результати читайте в опитуванні «У.К.».
 
Коментарі (0)