ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрій Жителі Запоріжжя власноруч перетворили місто на смітник

Жителі Запоріжжя власноруч перетворили місто на смітник

Після зими на запорізьких комунальників очікує серйозний фронт робіт з прибирання міста.
Комунальні служби приступили до збирання сміття. Роботи ведуться у дворах, на території парків, скверів, лісопосадок. На дорогах проводиться збір антиожеледних сумішей, що залишилися після зимового сезону .
 
Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Запорізької міськради.
 
Однією з ділянок, що вимагають пильної уваги з боку комунальників, є лісосмуга біля вулиці Магістральної у Шевченківському районі. Тут проводили прибирання сорок робочих КРСП «Зеленбуд». За один день з цієї території вивезли більше шести тонн сміття.
 
В ході робочої поїздки на вул. Магістральну, міський голова Олександр Сін сказав, що на комунальні служби чекає багато роботи для наведення порядку в Запоріжжі.
 
Також мер зазначив, що, на жаль, значна кількість сміття накопичується у дворах, в парках, скверах, лісопосадках з вини самих мешканців. Багато городян продовжують викидати сміття у недозволених місцях, створюючи тим самим стихійні звалища.
 
«Вважаю, що не так вже й важко викинути пластикову пляшку, пакет в контейнер, урну, а не просто залишити їх на вулиці. Ще раз звертаюся до запорожців, проявіть повагу до рідного міста і до праці комунальників, не викидайте сміття в недозволених місцях. Цим ви допоможете підтримувати чистоту в Запоріжжі», - сказав Олександр Сін.
 
Анна Недогибченко
 
Коментарі (0)