ГоловнаНовини ЖКГТранспорт1 квітня із львів’янами «пожартують» цінами на транспорт

1 квітня із львів’янами «пожартують» цінами на транспорт

Розгляд рішення «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті» перенесено на наступне засідання виконкому ЛМР

Питання підняття вартості проїзду у львівському електротранспорті буде вивчено додатково. Розгляд рішення перенесено на наступне засідання виконкому міської ради.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Це питання буде розглянуто до 1 квітня, доручено ще більше донести інформації до мешканців, в чому необхідність прийняття такого рішення. До 1 квітня ми розглянемо питання по тарифах. Сьогодні є необхідність збільшувати вартість проїзду до 1,50 грн. На це є всі документи, погоджені в Києві, проведена вся процедура. На жаль, стан електротранспорту і ситуація, яка є з подорожчанням, у першу чергу, електроенергії, змушує нас змінити ціни на проїзд в електротранспорті. Вартість 1,50 грн вже давно введена в інших містах України. Ми хочемо ще раз переглянути всю процедуру, щоб не було зауважень», - зазначив перший заступник міського голови Олег Синютка.

Нагадаємо, розгляд рішення «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів у міському електротранспорті» перенесено на наступне засідання виконкому ЛМР.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)