ГоловнаНовини ЖКГПодіїВ Україні холодна погода, без опадів

В Україні холодна погода, без опадів

Сьогодні в горах Iвано-Франкiвщини та у високогір'ї Закарпаття зберігається значна сніголавинна небезпека. В Україні холодна погода, без опадів.
Сьогодні в горах Iвано-Франкiвщини та у високогір'ї Закарпаття зберігається значна сніголавинна небезпека. В Україні холодна погода, без опадів. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с, в Карпатах та південних областях вдень місцями пориви 15-18 м/с. Температура вночі 7-12° морозу, у західній частині 13-18°, вдень 0-5° морозу; у східних областях вночі 4-9° морозу, вдень близько 0°; на Закарпатті та у південній частині вночі 1-6° морозу, вдень 2-7° тепла, прогнозує Укргідрометцентр.
 
У Києві морозно та без опадів.
Температура вночі -8..-10°, вдень -1..-3°.
 
В середу у Львові морозно та без опадів.
Температура вночі -13..-15°, вдень -0..-2°.
 
7 лютого в Одесі вітряно та без опадів.
Температура вночі -1..-3°, вдень 3..5° тепла.
 
У Дніпрі без опадів.
Температура вночі -5..-7°, вдень 2..4° тепла.
 
7 лютого в Харкові спокійна, без опадів погода.
Температура вночі -5..-7°, вдень близько 0°.
 
В Карпатах вітряна, без опадів погода.
Температура вночі -14..-16°, вдень -1..-3°.
 
8-9 лютого внаслідок впливу активного циклону очікуються складні погодні умови: вдень 8 лютого в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській області сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу; 
 
Протягом 9 лютого в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомиській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини (приріст снігового покриву 10-20 см), на дорогах ожеледиця; в Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській області сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь і налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця; 8 лютого в Україні, вночі 9 лютого на Лівобережжі посилення вітру до 15-20 м/с.
 
 
Коментарі (0)