ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГ180 київських квартир знайшло своїх власників

180 київських квартир знайшло своїх власників

Столичним черговикам квартирного обліку вручили ключі від нових помешкань.

З нагоди Дня Незалежності голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов вручив ключі від нових помешкань, які були зведені за програмою будівництва доступного житла «30/70», черговикам квартирного обліку.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі КМДА.

16-поверхова новобудова на 180 квартир, у якій столичні родини отримали довгоочікуване житло, зведена на вулиці Борщагівській на місці двох триповерхових гуртожитків 1950 та 1953 років побудови.
101 квартира (18 однокімнатних, 57 двокімнатних та 26 трикімнатних) у вказаному будинку профінансована за міською програмою будівництва доступного житла «70/30».

Саме ці помешкання сьогодні отримали родини чорнобильців, науково-педагогічних працівників, працівників МВС, інвалідів та учасників війни, працівників галузі охорони здоров’я та житлово-комунального господарства, учасників бойових дій та інших пільгових категорій киян.

«Програма доступного житла у Києві – це партнерство міста, держави та киян, які працюють у бюджетній сфері та тривалий час перебувають на квартирному обліку. Важливо, що ця програма працює одночасно у кількох районах міста і набирає обертів. Відтак ще більше вчителів, лікарів, соціальних працівників та пільговиків зможуть поліпшити свої житлові умови. І в подальшому ми плануємо збільшити будівництво доступного житла ще й завдяки ініційованої Президентом та підтриманої Урядом програми довгострокового іпотечного кредитування», – зазначив Олександр Попов.

Він привітав новоселів зі святом та побажав їм тепла і затишку у нових помешканнях.

 
Коментарі (0)