ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГКияни відчують відповідальність міської влади за проходження опалювального сезону

Кияни відчують відповідальність міської влади за проходження опалювального сезону

Група швидкого реагування координуватиме злагоджені дії усіх служб міста під час опалювального сезону.

2 грудня перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак провів перше засідання групи швидкого реагування на аварійні ситуації під час проходження опалювального сезону.

Про це ІА «Україна Комунальна» повідомили у прес-службі КМДА.

Зокрема, він наголосив членам штабу про основні напрямки діяльності групи для забезпечення сталого проходження зимового періоду. А це й оперативна ліквідація пошкоджень на тепломережах, і очищення міста від снігу, і водозабезпечення, усунення аварійних ситуацій на об’єктах життєдіяльності міста тощо.

«Кияни мають відчути відповідальність міської влади за проходження опалювального сезону. Наразі ми відпрацьовуємо ефективні механізми та алгоритм дій для оперативної та злагодженої ліквідації аварій. У нас для цього є все необхідне: достатня кількість техніки, аварійні служби, рятувальний загін. Сьогодні для нас головне – налагодити міжвідомчі зв’язки»,  – наголосив Олександр Мазурчак.

За його словами, група швидкого реагування здійснюватиме моніторинг загальної ситуації і повинна втрутитися у разі, якщо аварійні бригади не встигають локалізувати пошкодження у відведений термін або є загроза виникнення додаткових негативних наслідків.

«У разі випадіння снігу група повинна відслідковувати кількість техніки, яка вийшла на вулиці міста, хто не спрацював вчасно та з яких причин, проаналізувати ситуацію та негайно прийняти відповідні рішення», – наголосив перший заступник голови КМДА.

Також він додав, що група швидкого реагування на аварійні ситуації у разі потреби тісно співпрацюватиме з Міністерством МНС України та Головним управлінням з надзвичайних ситуацій КМДА, рятувальний загін якого складається з 96 осіб.










 
Коментарі (0)