ГоловнаНовини ЖКГПодії6 грудня в Україні хмарно з проясненнями

6 грудня в Україні хмарно з проясненнями

Вночі у північних областях, вдень на більшій частині території країни невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця.
Вночі у північних областях, вдень на більшій частині території країни невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця.Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, в Україні, крім Закарпатської та більшості південних областей, пориви 15-20 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, в Карпатському регіоні, східних, Дніпропетровській і Запорізькій областях 9-14° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, на півдні країни подекуди 4-7° тепла, Укргідрометцентр.
 
У Києві сьогодні падатиме невеликий сніг. 
На дорогах місцями ожеледиця.Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-18 м/с. Температура вночі 3-5° морозу, вдень близько 0°.
 
У Львові у вівторок вночі без опадів, вдень злегка сніжитиме. 
На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, поривчастий. Температура вночі -4..-6°, вдень близько 0°. 
 
У Дніпрі 6 грудня вночі буде сухо, вдень падатиме невеликий сніг. 
На дорогах ожеледиця.Вітер південно-західний, західний, пориви 15-20 м/с. Температура вночі -8..-10°, вдень 0..-2° морозу. 
 
В Одесі завтра ніч пройде буз опадів, вдень вдень можливий невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер з південного заходу, поривчастий. Протягом вночі -3..-5°, вдень 4..6°. 
 
У Харкові у вівторок буде морозна погода з невеликим снігом вдень.Температура вночі -9..-11°, вдень 0..-2°. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. 
 
В Карпатах 6 грудня вночі без опадів, вдень невеликий сніг. 
Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, поривчастий. Температура вночі -8..-13°, вдень -1..-6°. Висота снігового покриву на високогір'ї 5-11 см.  
 
Коментарі (0)