ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГ«Кременчукводоканал» чекає державних грошей для очищення води

«Кременчукводоканал» чекає державних грошей для очищення води

Гроші обіцяють виділити в рамках нової постанови уряду.
Минулого тижня керівництво Кременчука побувало в Києві, де вело переговори про виділення місту коштів на реконструкцію об'єктів та мереж водоканалу, інформує прес-служба.

Зокрема, мова йде про виділення, відповідно до постанови Кабміну, 3 мільярдів гривень для водоканалів семи областей, у тому числі і Полтавської.

Як повідомив віце-мер з комунальних питань Валерій Медведовський, наше місто має підписати двосторонню угоду про наміри зі столичним інститутом комунального господарства.Усна домовленість про це вже досягнута.Мова йде про реконструкцію мереж водоканалу, насамперед тих, які ведуть від водозабору на Власівці до станції очистки води.Акцент - саме на якості очищення.Також у планах - реконструкція водоочисної станції і міських очисних споруд.

Частина фінансування повинен взяти на себе місто: замовити і оплатити проект реконструкції.А щоб реалізувати проект і оплатити всі роботи з реконструкції та ремонту, місто просить гроші у держави.Поки про конкретну «ціну питання» ні міська влада, ні керівництво водоканалу не кажуть: все буде залежати від проекту.

«Можливо, нам буде запропоновано продовжити трубу водозабору далі в Кременчуцьке море.Але, можливо, цього не буде: замість цього розробники запропонують нам поставити додаткову станцію очищення води в Краснознам'янка », - говорить Валерій Медведовський.

 
Коментарі (0)