ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГ«УДАР»: КМДА немає жодного підтвердження «законності тарифів»

«УДАР»: КМДА немає жодного підтвердження «законності тарифів»

«Жодного підтвердження «законності тарифів» Олександра Попова станом на сьогодні як не було, так і немає», – додають у фракції «УДАР»

Київська міська державна адміністрація вдається до відвертих маніпуляцій, говорячи, що суд підтвердив законність нині діючих житлово-комунальних тарифів. Про це заявляють у фракції «УДАР Віталія Кличка» у Київраді, інформує прес-служба.

«Широко розрекламоване міською владою рішення Окружного адмінсуду столиці не стосується розпоряджень КМДА від 31.05.11 №857 та 858. Нагадаємо, що саме їх суд раніше визнав нечинними за позовом  Віталія Кличка», – зазначають у фракції «УДАР».

А постанова суду від 24.11.11, на яку посилаються чиновники, стосується 25 другорядних розпоряджень КМДА, котрими встановлювались тарифи для одного або ж кількох окремих будинків.

«Влада просто намагається ввести киян в оману. Чи, можливо, вона вже сама заплуталась у своїх розпорядженнях, тому не може визначити, які з них діють, а які ні? Хоча все це більше схоже на відверті маніпуляції. Тож ми пропонуємо представникам КМДА продемонструвати рішення суду на користь міськадміністрації, аби і журналісти, і прості кияни побачили, яких саме розпоряджень воно стосується», - говорять у фракції «УДАР».Депутати підкреслюють: рішення суду від 24.11.11. ще навіть не вступило в законну силу, оскільки позивач (громадянин В. Блащук) подав відповідну апеляційну скаргу. «Тобто, жодного підтвердження «законності тарифів» Олександра Попова станом на сьогодні як не було, так і  немає», – додають у фракції «УДАР».



 
Коментарі (0)