ГоловнаНовини ЖКГПодіїАдміністрація президента США шукає способи блокування «Північного потоку 2»

Адміністрація президента США шукає способи блокування «Північного потоку 2»

Адміністрація президента США має наміри застосувати санкції щодо компаній з Німеччини з метою створити перешкоду для будівництва політично суперечливого російського газопроводу «Північний потік — 2»
Видання Foreign Policy повідомляє, що Адміністрація президента США Дональда Трампа має наміри застосувати санкції щодо енергетичних компаній з Німеччини та інших європейських країн з метою створити перешкоду для будівництва політично суперечливого російського газопроводу «Північний потік — 2».
 
Чиновники розглядають інші способи блокувати проект газопроводу “Північний потік — 2”. Але ключові фігури в адміністрації тепер розглядають санкції як все більш ймовірний варіант.
 
Цей крок може додати ще більше напруги в стосунки між Сполученими Штатами та Німеччиною, де чиновники вже засмучені через рішення президента Дональда Трампа про торгівельні мита, вихід з ядерної угоди щодо Ірану та інші питання.
 

Державний департамент США не відповів безпосередньо на питання про санкції, але там повідомили, що компанії, які працюють над проектом, роблять це на свій страх і ризик. 

 
Коментарі (0)