ГоловнаНовини ЖКГПодіїАгентство Держенергоефективності отримало нового в.о. очільника

Агентство Держенергоефективності отримало нового в.о. очільника

Уряд призначив Костянтина Гуру першим заступником голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження, а також поклав на нього тимчасове виконання обов’язків Голови Держенергоефективності
Уряд призначив Костянтина Гуру першим заступником голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження, а також поклав на нього тимчасове виконання обов’язків Голови Держенергоефективності, про це повідомила пресслужба Держагентства.
 
Зокрема, відповідно до розпоряджень Уряду від 25 червня 2020 року №742-р та №743-р призначено:
 
Гуру Костянтина Юрійовича - першим заступником голови Держенергоефективності;
 
Шафаренка Юрія Анатолійовича - заступником голови Держенергоефективності.
 
Також згідно із розпорядженням Уряду від 25 червня 2020 р. № 746-р на Костянтина Гуру тимчасово, до призначення в установленому порядку, покладено виконання обов’язків Голови Держенергоефективності.
 
Новопризначені керівники вже приступили до роботи.
 
Нагадаємо, ще у січні 2020 року Кабінет міністрів України признавав переможцем конкурсу на заміщення посади Голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження Валерія Безуса.
 
«Уряд визначив переможця конкурсу на посаду Голови Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження — Валерія Безуса», - зазначалось у повідомленні Кабміну.
 
Валерій Безус працював топменеджером ряду приватних компаній, у 2002-2004рр обіймав посаду заступника директора «Дніпровські міські теплові мережі», у 2004-2006 рр – керував інвестиційним проектом ЄБРР з розвитку системи водозабезпечення м. Дінпра, у 2016-2019 роках працював у Дніпропетровській облдержадміністрації. Президент Української Асоціації Питної Води "Борисфен".
 

Але, на сьогодні, Валерій Безус, з невідомих причин не був призначений керівником Держенергоефективності за результатами конкурсу.

 
Коментарі (0)