ГоловнаОпалювальний сезонТранспортАеропорт Гамбурга призупинив авіасполучення

Аеропорт Гамбурга призупинив авіасполучення

Знеструмлення аеропорту сталося через коротке замикання і торкнулося роботи всіх терміналів.

Знеструмлення аеропорту сталося через коротке замикання і торкнулося роботи всіх терміналів.

В німецькому аеропорту Гамбурга припинено авіасполучення. Авіасполучення призупинено через відключення енергопостачання.

Про це повідомляє РБУ-Україна з посиланням на прес-службу підприємства.

Згідно з інформацією місцевих ЗМІ, авіасполучення припинено з 10:00 (11:00 за київським часом). Також у прес-службі розповіли, що знеструмлення аеропорту сталося через коротке замикання і торкнулося роботи всіх терміналів.

Нагадаємо, що в квітні в Німеччині скасували сотні рейсів через страйк в чотирьох аеропортах країни, в тому числі в хабі Франкфурту. Як повідомлялося раніше, Lufthansa заявила про скасування понад 800 рейсів із запланованих 1600 10 квітня, а оператор аеропорту Франкфурта попередив про збої.

Крім цього, авіакомпанія Lufthansa оголосила про скасування 800 рейсів у вівторок, 10 квітня 2018 року, у зв'язку з страйками в чотирьох аеропортах Німеччини.

Нагадаємо, 7 квітня авіакомпанія Air France скасувала близько 30% рейсів через страйк співробітників, які вимагають підвищення зарплат. Профспілки пілотів, бортпровідників та наземного персоналу Air France обіцяли провести 10-11 квітня нові страйки.

Додамо, що це вже п'ята страйк працівників Air France з лютого, і кількість скасованих рейсів кожен раз зростає.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, у Франції профспілки пілотів, бортпровідників та наземного персоналу авіакомпанії Air France обіцяли провести 10-11 квітня нові страйки з вимогою збільшити співробітникам зарплату на 6%.

Варто відзначити, що за останні два місяці співробітники компанії провели вже кілька масштабних акцій протесту проти умов праці. При цьому, як відзначають представники профспілок, "керівництво компанії, схоже, несерйозно ставиться до вимог співробітників".

 

 
Коментарі (0)