ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГАлуштинське ЖКГ не справляється з туристами

Алуштинське ЖКГ не справляється з туристами

Житлово-комунальне господарство Алушти у зв'язку зі збільшенням числа туристів сильно перевантажене.

Житлово-комунальне господарство Алушти у зв'язку зі збільшенням числа туристів сильно перевантажене. Міські електромережі не справляються з навантаженнями, а каналізаційні труби постійно засмічуються.

Зокрема, начальник Управління міського господарства Ігор Стільників повідомив, що перевантаження електрики за минулий тиждень виявлено в 16 будинках Алушти, а в одному з будинків навіть сталося загоряння.

Начальник алуштинського «Крименерго» Костянтин Христенко пояснив перевантаження і загорання тим, що кількість працюючих електроприладів перевищує допустиму норму споживання енергії. Поки міські комунальники єдиним вирішенням проблеми бачать встановлення обмежувачів. Однак нове керівництво «Крименерго» збирається переглядати інвестиційні проекти.

Головний інженер міськводоканалу Олексій Зонов повідомив, що за останній тиждень місті виявлено 38 засмічень каналізаційних труб, і робота щодо їх ліквідації ведеться по мірі надходження заявок. При цьому в декількох випадках засмічень техніка підприємства виявилася безсила. Так, на вул. Ялтинській ситуацію виправить лише заміна 10 м труб. В інших районах міста застарілі комунікації також необхідно замінювати більш сучасними.

tvoya-gazeta

 
Коментарі (0)