ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійАлушту знову позбавляють дерев

Алушту знову позбавляють дерев

Зокрема, 34 аварійних дерева будуть знищені силами алуштинських комунальників. А ось у районі Автовокзалу вирубають 10 цілком здорових рослин, що заважають будівництву супермаркету

13 квітня виконком Алушти в черговий раз прийняв рішення про видалення зелених насаджень у місті. Зокрема, 34 аварійних дерева будуть знищені силами алуштинських комунальників. А ось у районі Автовокзалу вирубають 10 цілком здорових рослин, що заважають будівництву супермаркету.

При цьому, як пояснила головний спеціаліст відділу земельних відносин Катерина Одинець, забудовник заплатить ДГ «Приморське» 20 тис. грн для придбання посадкового матеріалу, а також восени висадить 25 дерев по місту в якості компенсації. Члени виконкому дозволили знесення дерев заради нового магазина, хоча і констатували, що користі місту від подібних прийшлих підприємств ніякої (як відомо, ТОВ «АТБ-маркет» зареєстровано у Дніпропетровській області).

«Територіальній громаді ніякої користі від них немає, - поскаржився заступник мера Сергій Кириленко. - Вони заробляють у власні кишені і платять податки за місцем своєї реєстрації».

Джерело - «Твоя газета»

 
Коментарі (0)