ГоловнаНовини ЖКГПолітикаАндрій Рева розповів, коли розпочнеться виплата пенсій на окупованих територіях

Андрій Рева розповів, коли розпочнеться виплата пенсій на окупованих територіях

Міністр соціальної політики розповів, коли розпочнеться виплата пенсій на окупованих територіях.За його словами, пошук механізму виплат досі триває, а єдиним документом, який дає відповідь на це питання, сьогодні є Мінські угоди.
Позавчора в ефірі Радіо Свобода Міністр соціальної політики України Андрій Рева відповів на запитання ведучої щодо соціальних виплат та виплат пенсій на тимчасово непідконтрольних органам влади територіях.
 
За його словами, пошук механізму виплат досі триває, а єдиним документом, який дає відповідь на це питання, сьогодні є Мінські угоди. "Хочу нагадати, що відновлення соціальних виплат на окупованих територіях – це восьмий пункт Мінських угод, сім попередніх не виконані досі, а це припинення вогню та відведення важких озброєнь, але іноземних експертів та порадників це не хвилює", - зазначив Андрій Рева.

При тому, за словами Міністра, коли українська сторона ставить питання про виконання пункту 11 цієї Угоди про відновлення контролю над державним кордоном для припинення постачання зброї та бойовиків, ті самі експерти кажуть про необхідність виконання попередніх десяти пунктів. "Тож хочу відповісти цим експертам, яких не хвилює присутність іноземних військових на нашій території, не хвилює те, що вбивають наших військовослужбовців, - восьмий пункт буде виконуватися тоді, коли будуть виконані перші сім", - наголосив Міністр. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
08 Лютого 2017 p. 21:26
"...восьмий пункт буде виконуватися тоді, коли будуть виконані перші сім", - наголосив Міністр. ----------------------------------------------------------------------А Янукович, Азаров и т.п. сбежавшие, до сих пор получают украинские пенсии?