ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаАртемівськ занурюється у темряву

Артемівськ занурюється у темряву

Через пошкодження водогону в Артемівську знеструмлять центральну частину міста. Окрім того, містянам радять уникати поїздок у серце міста. На час ремонтних робіт буде діяти обмеження руху.

Мешканці центральної частини міста Артемівськ Донецької області залишаться на невизначений час без електропостачання, - повідомляє 06274.com.ua.

«У зв'язку з ремонтними роботами на аварійному водогоні по вулиці Петровського з 13.00 знеструмлять ділянку електромережі в центральній частині міста» - наголошується у повідомленні.

Окрім того, містян попереджають і про тимчасову зупинку руху транспорту на цій ділянці шляху.

«Рух буде відновлено після закінчення ремонтних робіт на водогоні» - додається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, на думку експертів, проблема електропостачання у зоні АТО торкнеться й інших регіонів країни у найближчому майбутньому.

«У нас склалася ситуація, яка на перший погляд локальна, але дуже швидко може вплинути на всю енергосистему України. Приміром, у Донецькій області є шахти, які видобувають 23,5 млн тонн вугілля, яке йде на роботу ТЕЦ і в Запорізькій, і Дніпропетровській областях. Якщо вони перестануть працювати, з'явиться дефіцит електроенергії» - зазначають вони.

 
Коментарі (0)