ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійАртобстріли руйнують два райони Донецька

Артобстріли руйнують два райони Донецька

Опівдні в Донецьку ситуація загострилася. Почалися обстріли у двох районах міста, які призводять до загоряння об'єктів інфраструктури. Через вибухи рятувальники не можуть приступити до ліквідації пожеж.

У Куйбишевському і Київському районах Донецька близько 11:40 14 вересня почалися артобстріли. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міськради.

«Станом на 12.30 обстановка в Донецьку вкрай напружена. В 11 годин 40 хвилин почалися артобстріли відразу в двох районах міста - Куйбишевському і Київському. На лінію 101 надходять численні повідомлення про загоряння внаслідок попадання снарядів від жителів проспектів Курчатова, Партизанського, вулиць Шахтопроходчиков, Маршала Жукова, Буслаєва», - йдеться в повідомленні.
 
У прес-службі відмітили, що виїхати в райони і приступити до ліквідації пожеж бригади рятувальників не можуть, оскільки там все ще ведуться військові дії.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», в Донецьку обстрілом пошкодили газопровід. Через це сотні абонентів залишилися без газу. З них кілька багатоповерхівок, решта - будинки приватного сектора.
 
Коментарі (0)