ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїОбстріл газопроводу залишив Донецьк без газу

Обстріл газопроводу залишив Донецьк без газу

У Донецьку обстрілом пошкодили газопровід. Через це сотні абонентів залишилися без газу. З них кілька багатоповерхівок, решта – будинки приватного сектору.

Вчора у Донецьку без газу перебували 1347 споживачів, з яких 549 - квартири в багатоповерхових будинках. Про це «Україні Комунальній» повідомили в міськраді Донецька.

«В усіх районах міста не змовкають звуки залпів», - наголошується в повідомленні.
 
Зокрема, в результаті військових дій в районі аеропорту осколком снаряда пошкоджений газопровід. Без газопостачання 101 квартира в будинку №11а і будинки приватного сектору по вулиці Злітна, 45 будинків по вулиці Стратонавтів і 16 будинків по вулиці Говорова.
 
Бригадами «ДТЕК Донецькобленерго» відновлено енергопостачання селищ шахт «Трудовська», №10 і «Челюскінців» Петровського району, знеструмлених 12 вересня о результаті артобстрілу.
 
Також підключено селище Грабари в Куйбишевському районі, жителі 3 багатоповерхових будинків і 250 будинків приватного сектора знаходилися без електроенергії понад місяць.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Росія домовляється з терористами Донбасу про постачання газу. У свою чергу, в «ДНР» стверджують, що переговори про продаж російського газу пройшли успішно.
 
Коментарі (0)