ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняАварія залишила сумчан без водопостачання

Аварія залишила сумчан без водопостачання

В Сумах майже десять будинків по вул. Білопільський шлях відімкнені від водопостачання. Це пов’язано з аварією, що сталася на водогоні.

У Сумах 9 будинків по вул. Білопільський шлях залишилися без водопостачання через аварію. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Муніципального інформаційного порталу Сум.

Зокрема, тимчасово послугу не отримують жителі будинків №№ 29/1, 29/2, 29/3, 29/4, 29/6, 29/7, 29/8, 29/9 та 31.
 
«Води немає з 14:30 і не буде до завершення ремонтних робіт. Відключення сталось через порив водогону діаметром 100мм. Щойно працівники КП «Міськводоканал» аварію ліквідують, водопостачання відновлять», – йдеться в повідомленні.
 
Комунальне підприємство перепрошує жителів будинків, що відключені, за тимчасові незручності.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з початку 2015 року в Сумах діють нові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. 
 
Вартість для всіх категорій споживачів однакова: водопостачання – 3,29 грн за куб. м (без ПДВ) та 3,95 грн за куб. м (з ПДВ), водовідведення – 3,01 грн куб. м (без ПДВ) та 3,61 грн куб. м (з ПДВ).
 
Відповідну Постанову Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, видала 18 грудня, а опублікувала 23 грудня.
 
Коментарі (0)